About

Van der Linden Agenturen is in 1975 opgericht door ondernemers Rose & Ad van der Linden. Na een jarenlange samenwerking in de baby artikelen met zijn broer Sjef van der Linden, de oprichter van Maxi Cosi besluiten Ad en zijn vrouw Rose hun droom werkelijkheid te laten worden en starten zij met het agentuur. Rose is jarenlang actief geweest in de Franse modewereld, vandaar ook de keuze om verschillende Franse merken exclusief te vertegenwoordigen. Sindsdien is het agentuur snel gegroeid.
Beide zonen Clement en Laurent deelden dezelfde passie voor de mode-industrie en werkten al snel in het familiebedrijf. De combinatie van de karakters van de twee broers bleek succesvol. Altijd rekening houdend met de filosofie van dit familiebedrijf: persoonlijke service, eerlijk advies en het aangaan van lange termijn relaties.
De merken die wij vertegenwoordigen worden door middel van selectieve distributie verdeeld. Klanten die wij bedienen bestaan uit multi brandstores, department stores en de betere online stores in de Benelux.